Total Pageviews

Tuesday, February 15, 2011

Mary Kay Skin Care Class 15 Feb 2011

Pertama kali step in ke ofis MK dan tak sangka, happening gila aktviti kat situ dan sangat berbeza dgn aktiviti bisnes lain eg MLM dan lain2 yang pernah aku attend. Tak sempat nak teman guest buat skin care tapi sib baik recruiter aku yang baik hati merangkap bespren aku tolong brief my special guest auntie. I hope u really enjoy the session, next time kita attend session lain plak. I can see the business opportunity..after almost 3 years senyap tanpa sebrg aktiviti bisnes, semangat utk buat tu ada, cuma kene develop my selfconfidence...Mungkin kali ini agak lebih berhati2 kerana pernah down 2 kali dgn bisnes yang aku tak pernah dapat supervisor yang benar2 guide aku.

New Consultant Orientation programm is really enjoyable. Trainer nampak serius but luv the way she deliver. Cant wait to see her on 21st & 22nd for ESRS class.

Sangat berharap penglibatan kali ini lebih santai, enjoy dan dapat more benefit.Wang bukan segalanya, yangpasti matlamat utama adalah untuk mencapai misi tahun ini untuk lebih manis bersama MK dan pada masa yang sama kebebasan kewangan.

Friday, February 4, 2011

Balik Kampung v1

video
Balik kampung utk kali pertama tahun ini sempena cuti panjang tahun baru cina. Kiranya seminggu juga kerja di ofis ditinggalkan kerana tidak mahu melepaskan peluang cuti panjang ini. Sangat2 teruja sebab ada 2 kenduri yang perlu di hadiri dan untuk berjumpa sanak saudara. Walaupun  hati sentiasa teringat  kerja ,,,tetapi hati lebih memberatkan utk 'enjoy' bersama2 anak

Kuala Perlis

 Posted by Picasa
Jalan2 amik angin di Kuala Perlis sambile pekena laksa, ABC dan udang goreng. Ramai sungguh org time cuti2 ni. Gambar ini saja untk sharing coz cantik untuk di lihat. Sebagai pengguna amatur DSLR NIKON, hanya dengan basic lense dan zoom sedikit utk fokus yang lebih dekat. Gambar diedit dengan picasa untuk kemasan yang lebih jelas iaitu penepuan pada warna supaya lebih terserlah imbasan cahaya matahari.